skanderborg-lejeboliger.dk: Lejebolig i Skanderborg

Lejebolig i Skanderborg

Om Skanderborg

Skanderborg er en købstad og stationsby med beliggenhed i Østjylland, og ligger blot 25 km sydvest for Aarhus centrum. I skanderborg er der 19.185 indbyggere i 2019. Byen danner ramme om et mindre jernbaneknudepunkt mellem strækningen mod Aarhus og Horsens og jernbanen mod Silkeborg. Skanderborg er en selvstændig by, men er tæt forbundet med Aarhus. Omkring halvdelen af alle tilflyttere i Skanderborg kommer fra Aarhus, og dertil vælger omkring halvdelen af alle fraflyttere i Skanderborg at flytte til Aarhus. Det er blandt andet også årsagen til den meget lave ledigehed i Skanderborg, da der findes mange arbejdspladser i Aarhus, som i høj grad også bliver besat at indbyggere i Skanderborg. Dertil har de mange uddannelsesinstitutioner i Aarhus påvirket til et forholdsvis højt uddannelsesniveau i Skanderborg

 

Virksomheder i Skanderborg

Skanderborg ligger blot 25 km sydvest for Aarhus centrum, og grundet jernbanen og motorvejen at det nemt at komme til og fra Århus.

 

Værd at besøge i Skanderborg

-          - Skanderborg Musik Festival

-          - Himmelbjergtårnet

-          - Ejer Bavnehøj

-          - Skanderborg Bunkerne

-          - Dyrehaven

 

Skanderborgs geografi

I skanderborg er der 19.185 indbyggere i 2019 og ligger i ØStjylland.

 

Links om Skanderborg

-          Om Skanderborg på Wikipedia

-          Link til Skanderborg Kommune

-          Kort over Skanderborg

-          Visit Skanderborg

-          Erhvervslokaler i Skanderborg

-          Søg erhvervslejemål i Skanderborg

Søger du bolig? Som bolig-søgende kan du få information om alle de byer og bydele der er relevante for dig. Klik på det område du søger for at læse mere om området, og du finder nyttig viden som er relevant uanset hvilken type bolig du søger - ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig - hus/villa/rækkehus, lejlighed, værelse eller fritidshus/sommerhus.

Dette website er skabt af en af Danmarks førende portaler for udlejning af lejeboliger. Søger du lejebolig, så klik på linksene i højre side for at starte din søgning. Du får overblik over stort set alle relevante lejeboliger på markedet. Med lidt held har du fundet den lejebolig du søger på fem minutter!